Het fitste team is de leukste manier om gezondere keuzes te introduceren in jullie sportkantine!

Willen jullie wel gezondere opties aanbieden maar weet je niet hoe? Niet wat je moet kopen, en ook niet hoe je het op een leuke manier onder de aandacht kunt brengen van de jeugd? Natuurlijk wil je als sportvereniging graag op een bewuste manier omgaan met je jeugd. Maar hoe doe je dat? Je wilt niet met een opgeheven vingertje in de kantine staan, want dat werkt sowieso niet. En je hebt ook niet de mankracht om een groot project op te starten, jullie doen alles met vrijwilligers en dat is al lastig genoeg.

Het fitste team helpt jouw vereniging om een praktische en vooral leuke manier gezondere keuzes te introduceren. We hebben alles al voor jullie uitegewerkt: van een communicatieplan met jullie leden en kantinemedewerkers, tot een lijst met gezonde keuzes die te koop zijn bij de supermarkt om de hoek. Geen ingewikkelde recepten maar houdbare producten. En we hebben een unieke manier om dit gezondere aanbod te introduceren in de kantine, zodat het ook nog gekocht gaat worden ;-).

We hebben inmiddels een succevolle pilot afgerond bij VV Beilen. Op dit ogenblik zijn we het project verder aan het uitwerken en subsidies aan het aanvragen zodat we dit gave project aan alle sportverenigingen in Nederland aan kunnen bieden. 

In oktober/ november starten we een tweede ronde met pilots om er zeker van te zijn dat onze methodiek voor iedereen werkt. Wil jij meedoen aan deze pilot? Of op de hoogte blijven van onze vorderingen? Stuur dan een mail naar hetfitsteteam@gmail.com