Het fitste team is de leukste manier om gezondere keuzes te introduceren in jullie sportkantine!

Willen jullie als sportvereniging wel gezondere opties aanbieden in jullie kantine maar weet je niet hoe? Niet wat je moet kopen, en ook niet hoe je het op een leuke manier onder de aandacht kunt brengen van de jeugd?

Natuurlijk wil je als sportvereniging graag op een bewuste manier omgaan met je jeugd. Maar hoe doe je dat? Je wilt niet met een opgeheven vingertje in de kantine staan, want dat werkt sowieso niet. En je hebt ook niet de mankracht om het allemaal uit te zoeken, jullie doen alles met vrijwilligers en dat is al lastig genoeg.Uren in de keuken gaan staan is dus ook niet de bedoeling. Kant en klaar zou ideaal zijn, maar ja, waar begin je dan. Er wordt zoveel geschreven over gezonde voeding dat jullie het ook niet meer weten.

Maar wat als er een kant en klaar pakket zou zijn? Het fitste team heeft een kant en klaar pakket waarmee jouw vereniging direct kan beginnen. Praktisch, gemakkelijk en vooral leuk. Op dit ogenblik zijn we ons project verder aan het ontwikkelen en zoeken we naar subsidies/ sponsoren zodat we dit pakket gratis kunnen aanbieden aan alle verenigingen in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of stuur een mail naar hetfitsteteam@gmail.com